Jdi na obsah Jdi na menu

Nabídka pro rok 2019/2020

19. 9. 2019

 

FORMACE MINI1-mini.png

Patří nejmenším tanečnicím, které přijímáme už od 3 let. Holčičky se učí od jednoduché koordinace pohybu až po základní taneční kroky, pracujeme s hudbou, s prostorem i dalšími pomůckami a to vše hravou a zábavnou formou.

 

FORMACE MLADŠÍ

Další kate2-mladsi.pnggorií, kterou letos otevíráme, jsou "mladší". Jak už název napovídá, jedná se o mladší děti tedy věk 7 - 10 let. Tato kategorie už je soutěžní, což znamená, že po poctivé přípravě v 1. pololetí, budou v 2. pololetí následovat soutěže. Pro více informací se za námi můžete přijít podívat na trénink každou středu nebo pátek.

 

 

FORMACE JUNIOŘI3-juni.png

Tato kategorie je pro tanečníky a tanečnice ve věku 11 až 14 let. Během prvních měsíců budou mít za úkol dát dohromady novou choreografii na nové (prozatím tajné) téma, co nejvíce se tanečně zdokonalit a připravit na to hlavní, na soutěžní sezónu

 

FORMACE STARŠÍ

4starsi.pngA dostáváme se k nejstarší „dětské“ kategorii, i když věk 15 až 20 let už se dětmi moc nazvat nedá. Jsou to tanečníci a tanečnice, kteří se aktivně věnují soutěžím. Není pro ně problém 1-2 soutěže za víkend, začnou koncem března a soutěžní šňůru ukončí až někdy v červnu. Do toho vystoupení, tréninky, a aby toho nebylo málo, jakožto nejzkušenější, pomáhají i v ostatních kategoriích.

 

RODIČE S DĚTMI7rad.png

Kategorie, která patří k nabídce jak pro dospělé, tak pro děti. Na tyto tréninky budete totiž docházet i vy i vaše dítě. Společnými silami budete cvičit, hrát si, tančit a to vše potom dáme dohromady do jedné závěrečné choreografie. Nemusíte se bát, nebude to nic náročného.

 

SALSA V PÁRU

6salsa.pngNově otevíráme salsu v páru. Jedná se o taneční lekce pro začátečníky, které by měly probíhat vždy ve středy. Začínat budeme až během října, takže prozatím máte možnost se přihlašovat a zajistit si tak své místo- POZOR kapacita je omezena, aby se lektor mohl dostatečně věnovat každému páru.

 

 

SÓLO LATINA8solo.png

Přemýšlíte nad tím, že byste se do tancování chtěli dát, ale nemáte partnera či partnerku, kteří by do toho šli s vámi. Pak je právě pro Vás SÓLO LATINA, kurz, kde si můžete zatančit i sami. Jedná se o 5 lekcí v latinsko-americkém rytmu + 1 vánoční závěrečná. Kurz bude probíhat od října do prosince v sudé úterky od 18:45-19:45, cena za těchto 6 lekcí je 500 Kč.

 

RODIČOVSKÁ FORMACE

5-dospeli.pngPokud jste rozhodnuti, pustit se s námi do toho naplno, máme i dospěláckou soutěžní kategorii. Ta u nás má již dvouletou tradici a její členská základna se stále rozšiřuje. To svědčí o tom, že ačkoliv to bereme tanečně s velkou pílí, jde nám především o pořádnou zábavu, jak na tréninku, tak na soutěži. Nejednou se nám podařilo rozhýbat publikum a dokonce i porotu a to stojí za to!

 

Náhledy fotografií ze složky Kategorie